H2O at Home met dubbele activiteit en concurrerende bedrijven

— by

Regelmatig krijgen we vragen over de mogelijkheid van een dubbele activiteit als zelfstandige verkoper voor een ander merk.

De toepasselijke regel is dat een H2O At Home-consulent(e) niet kan deelnemen aan een ander thuisverkoopnetwerk als laatstgenoemde in zijn catalogus concurrerende producten heeft (bijv. Microvezelproducten, cosmetische producten , aromatherapie enz.), zelfs als:

  • deze producten accessoires zijn;
  • deze producten niet verkocht worden door de consulent(e);
  • de consulent(e) nam al deel aan beide netwerken toen een van de firma’s een product begon te verkopen dat concurreerde met de producten (of zelfs maar een van de producten) van het andere netwerk. 

In dit geval zou het immers in strijd zijn met je contractuele verbintenis om je deelname aan de twee verkoopnetwerken te behouden.

In het geval dat een van deverkoopnetwerken waaraan je deelneemt een of meer producten op de markt begint te brengen die concurreren met die van H2O at Home, moet je:

  • Kiezen tussen je deelname aan het H2O At Home-netwerk en je deelname aan het andere netwerk;
  • Beëindig een van de twee contracten uiterlijk 30 dagen nadat het andere netwerk een of meer concurrerende producten op de markt heeft gebracht, of zo snel mogelijk.

Als H2O at Home na deze 30 dagen vaststelt dat een consulent(e) blijft deelnemen aan een verkoopnetwerk dat producten op de markt brengt die concurreren met die van H2O At Home, heeft H2O at Home het recht om de contract van de consulent(e) te beïndigen.  

Als je momenteel deelneemt aan een thuisverkoopnetwerk dat een of meer producten op de markt brengt die concurreren met H20 at Home, moet je naar slechts een van de twee netwerken gaan en het andere netwerk zo snel mogelijk beëindigen.

Deze regel is bedoeld om de identiteit van ons netwerk te behouden, in het belang van iedereen, om het imago en de specificiteit van de H2O at Home-producten te behouden, waardoor we erkend kunnen worden als de leider in onze markt.

Aarzel bij twijfel niet om contact op te nemen met je manager of per e-mail op informatie@h2oathome.com

We rekenen op je !

Newsletter

Our latest updates in your e-mail.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.