Dematerialisering van de leveringsbon

— by

Zoals je weet bij H20 at Home, is het verkleinen van de wereldwijde voetafdruk van onze activiteit tot nul onze enorme zoektocht! Hoe kunnen we onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk verkleinen, hoe gaan we verder? Dit zijn vragen die ons allen dagelijks drijven. En elk gebaar telt!

In deze aanpak hebben we besloten om geen leveringsbonnen meer in je pakketten te stoppen: want terloops komt dat neer op zo’n 350.000 vellen per jaar, precies dat! 350.000 vellen bestemd voor de prullenbak, en daar houden we niet van! Maar maak je geen zorgen, je hebt nog steeds controle over je pakketten! De afleveringsbon wordt gedematerialiseerd op je H2office voor de consulenten en naar het leverings-e-mailadres gestuurd als dit anders is dan dat van de consulent(e) .Vanaf maandag 7 december bevat je H2Office alle informatie die nodig is om de lijst met items die in je pakketten zijn ontvangen, te markeren en voor te bereiden voor je klanten.

Dus hoe werkt deze dematerialisatie in de praktijk?

1. Ga naar het gedeelte « Mijn bestelling volgen »

2. Kies de bestelling waarvan het nummer op het etiket van de doos staat.

3. Klik rechtsboven op « alles uitvouwen » om de details van elk klantenmandje te zien.

Er wordt een vakje weergegeven op elke artikelregel, zodat je ze kunt aanvinken terwijl de klantenmandjes worden samengesteld.

Handig en gemakkelijk, je kunt deze functie zelfs op je telefoon gebruiken!

Let op: voor artikelen die niet direct worden verzonden, blijft het geleverde aantal op 0.

4. Rechtsboven vindt je een pdf-link die de bestellingen per klant groepeert, zodat je deze desgewenst kunt opslaan of afdrukken (natuurlijk met mate gebruiken: 0 papier, dat is nog steeds het doel 😉

5. Een e-mail met een link naar deze pdf wordt naar het leverings-e-mail adres gestuurd, als dit niet het e-mailadres van de consulent is (bijvoorbeeld voor een bezorging door een gastvrouw).

AANVULLENDE VERBETERING: je hebt rechtstreeks toegang tot de link voor het melden van afwijkingen bovenaan de pagina of naast het bestelnummer voor directe levering

Ter informatie: Je H2Office zal op maandag 7 december van 13.00 uur tot 14.00 uur niet fuctioneren.

Newsletter

Our latest updates in your e-mail.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.